គ្រឿងផ្សំ-សាច់ជ្រូក-ខ្ទឹមស-វ៉ាន់ស៊ុយ-ផ្សិតឈើក្រៀម-ប្រេងឆា-ប៉េងប៉ោះ-ការម្រេច-ម្សៅស៊ុប
វិធីធ្វើ ដំបូង ត្រូវយកសាច់ជ្រូក (សាច់ស្មា) ទៅចិញ្ច្រាំឱ្យម៉ដ្ឋ បន្ទាប់មក ហាន់ផ្សិតឈើក្រៀមជាសរសៃតូច រួចយកទៅលាយជាមួយសាច់ជ្រូក ដោយបន្ថែមម្សៅស៊ុប និង ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ។យកស្នូល ដែលលាយរួចទៅញាត់ក្នុងប៉េងប៉ោះ ដែលឆ្គឹះគ្រាប់ ក្រោយមកទៀត ត្រូវយកប៉េងប៉ោះទៅចៀន ជាមួយនឹងភ្លើងតិចៗ ដើម្បីឱ្យស្នូលខាង ក្នុងឆ្អិន ល្អ ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈប្រភព៖ cooking cambodian