គ្រឿងផ្សំ-សាច់ជ្រូក-ខ្ទឹមស-វ៉ាន់ស៊ុយ-ផ្សិត​ឈើ​ក្រៀម-ប្រេងឆា-​ប៉េងប៉ោះ​-​ការ​ម្រេច-​ម្សៅស៊ុប

width=456

វិធីធ្វើ​​ ​ដំបូង​ ត្រូវ​យក​សាច់ជ្រូក (សាច់​ស្មា) ទៅ​ចិញ្ច្រាំ​ឱ្យ​ម៉ដ្ឋ​ បន្ទាប់មក  ហាន់​ផ្សិត​ឈើ​ក្រៀមជា​សរសៃ​តូច រួច​យក​ទៅ​លាយ​ជាមួយ​សាច់​ជ្រូក ដោយ​បន្ថែម​ម្សៅ​ស៊ុប និង ​ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ។យក​ស្នូល ​ដែល​លាយ​រួចទៅ​ញាត់​ក្នុង​ប៉េងប៉ោះ​ ដែល​ឆ្គឹះគ្រាប់​ ក្រោយមកទៀត ត្រូវយក​ប៉េងប៉ោះ​ទៅ​ចៀន​ ជាមួយនឹងភ្លើងតិចៗ ដើម្បី​ឱ្យ​ស្នូល​ខាង​ ក្នុង​ឆ្អិន ល្អ ជាការស្រេច៕

ដោយ៖ វណ្ណៈប្រភព៖ cooking cambodian