គ្រឿងផ្សំ-ត្រីដំរី -ខ្ញី -ផ្សិត -គ្រាប់ឈូក -ប្រេងឆា -ទឹកសៀង -ប្រេងល្ង -ស្លឹកឈូក

/វិធីធ្វើ១- ឆារួមជាមួយគ្រាប់ឈូក មើមឈូក ផ្សិត អោយឈ្ងុយ ក្រោយមកបង់ម្សៅស៊ុប និង ប្រេងរុក្ខជាតិ ប្រេងល្ង អោយល្មម។ ២- ស្លឹកឈូក  ស្រុះទឹកក្តៅអោយទន់ រួចដាក់ត្រីដំរី   ខ្ចប់ក្នុងស្លឹកឈូក   ចាក់ទឹកស្រូបគ្រាប់ឈូក មើមឈូក មកលើត្រីខ្ចប់វិញ យកទៅចំហុយ ប្រហែល ១៥នាទី ជាការស្រេច។

ដោយ៖ វណ្ណៈប្រភព៖ Cooking Cambodian