គ្រឿ​ងផ្សំ​-តៅ​ហ៊ូ-សា​ឡាដ​-តៅ​ហ៊ូ​ចៀ​ន-ទឹ​កខ្មេះ-ស្ក​រ-អំ​បិ​ល -ម្រេ​ច

width=456

របៀ​បធ្វើ​-លា​ងសាឡាដ រួ​ចកា​ត់​ ជា​ជំ​រៀក​ តូចល្មម -ចៀន​ តៅ​ហ៊ូ​ឱ្យក្រៀ​ម ជា​មួ​យប្រេ​ង​ឆា ​បន្ទា​ប់មក ​កា​ត់​វា​ ​ជា​ចំ​ណិ​តតូច​ៗ - លា​យ ទឹ​កសា​ឡា​ដ ដោ​យប្រើ​៖​ ​ទឹកខ្មេះ​ ២​ស្លា​បព្រា​ ស្ក​រ ២ស្លា​បព្រា​ អំ​បិ​ល កន្លះ​ស្លា​បព្រា​ ម្រេ​ច​បន្តិ​​ច រួ​ចកូ​រវា​ ចូល​ជាតិ​គ្នា​  - រៀ​ប​ បន្លែ​ដា​ក់​លើ​ចា​ន រួ​ចយ​ក សណ្ដែក​ដែល​នៅ​ខ្ចី​ និ​ង តៅ​ហ៊ូចៀ​នដា​ក់​នៅខាងលើ​ ជាការស្រេច៕

ដោយ៖ វណ្ណៈប្រភព៖ Cooking Cambodian