គ្រឿងផ្សំ-តៅហ៊ូ-សាឡាដ-តៅហ៊ូចៀន-ទឹកខ្មេះ-ស្ករ-អំបិល -ម្រេច
របៀបធ្វើ-លាងសាឡាដ រួចកាត់ ជាជំរៀក តូចល្មម -ចៀន តៅហ៊ូឱ្យក្រៀម ជាមួយប្រេងឆា បន្ទាប់មក កាត់វា ជាចំណិតតូចៗ - លាយ ទឹកសាឡាដ ដោយប្រើ៖ ទឹកខ្មេះ ២ស្លាបព្រា ស្ករ ២ស្លាបព្រា អំបិល កន្លះស្លាបព្រា ម្រេចបន្តិច រួចកូរវា ចូលជាតិគ្នា - រៀប បន្លែដាក់លើចាន រួចយក សណ្ដែកដែលនៅខ្ចី និង តៅហ៊ូចៀនដាក់នៅខាងលើ ជាការស្រេច៕
ដោយ៖ វណ្ណៈប្រភព៖ Cooking Cambodian