គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ជ្រូក ២ ខាំ
- ប្រហុក កន្លះចាន
- ម្ទេសប្លោកក្រៀម ២ ផ្លែ
- ស្ករត្នោត ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទិះដូង(ដើម) កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ត្រប់ពុតលំញង ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្លាញ់ ២ ស្លាបព្រាបាយ
- គ្រឿងបុករួច (គុលស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកក្រូចសើច)
វិធីធ្វើ៖
១. សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំជាមួយប្រហុក គ្រឿងបុកបញ្ចូលគ្នា ម្ទេសក្រៀមត្រាំទឹកចិញ្ច្រាំ។
២. ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅដាក់ស្ករត្នោត ម្ទេស គ្រឿងឆាឲ្យឈ្ងុយ ដាក់សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំជាមួយប្រហុក ខ្ទិះដូង ម្សៅស៊ុប ស្ករត្នោត ត្រប់ពុតលំញង ឆាឲ្យដាច់ទឹកបន្តិច។ ម្ហូបនេះ គេទទួលទានជាមួយបន្លែស្រស់ដូចជា ត្រសក់ សណ្តែកកួរ ស្ពៃក្តោប ត្រប់ស្រួយ។ល ៕
ដោយ៖ សារ៉ាត
ប្រភព៖ Everyday